Ücretsiz Demo Rezervasyonu Yapın

Büyüme Stratejinizi Keşfedin

Shortly after you submit the form, one of our team will contact you to organise a time for your demo. Thank you!

Neden Segmentify? Luigi’s Box Alternatifi Hakkında Bilgi Edinin

Bir Luigi’s Box alternatifine geçmeyi mi düşünüyorsunuz? Segmentify ve Luigi’s Box’ı karşılaştırın ve Segmentify’ın eksiksiz müşteri yolculukları oluşturmanıza nasıl yardımcı olabileceğini keşfedin.

Segmentify vs Luigi’s Box

Luigi’s Box temel site içi arama ve searchandising (kişiselleştirilmiş arama sonuçları) özellikleri sunuyor olabilir ancak Segmentify pazarlama kampanyası yönetimini yepyeni bir seviyeye taşıyor.

Segmentify’ın kapsamlı özellik paketi, işletmeleri kişiselleştirilmiş kanallar arası kullanıcı yolculukları oluşturma konusunda güçlendirerek web siteleri, uygulamalar ve pazarlama kampanyalarındaki her etkileşimin doğrudan her kullanıcıya hitap etmesini sağlar.

Başka bir deyişle, Segmentify’ın site içi arama kutusu ve Searchandising yetenekleri ve analizleri, öneri widget’ları, anlık bildirimler ve e-posta kampanyalarıyla doğrudan bağlantılıdır ve müşteri yolculuğuna kapsamlı bir bakış için alan sağlar.

ÖzellikSegmentifyLuigi’s Box
Gerçek Zamanlı Analitik
Web Sitesi Kişiselleştirme
Sayfa İçi Kişiselleştirilmiş Öneriler
Kanallar Arası Yolculuk Oluşturma
Kişiselleştirilmiş Reklam Hedefleme
E-posta Pazarlaması
Anlık Bildirimler
API Entegrasyonu☑️
Çoklu Dil Desteği☑️
Site İçi Arama Kutusu☑️
Arama Kutusu Kişiselleştirme☑️
Searchandising (Kişiselleştirilmiş Arama Sonuçları)☑️
Gerçek Zamanlı Arama Analitikleri☑️
A/B Testi☑️

Segmentify vs. Luigi’s Box: Segmentify’ın Site İçi Arama Kutusu ve Searchandising Çözümlerini Özel Kılan Nedir?

Luigi’s Box’a alternatif site içi arama platformunda neye ihtiyacınız olduğunu ve ne istediğinizi düşünün. Bunlar karar vermenize yardımcı olacaktır.

Site İçi Arama Kutusu Tasarımı

Site içi arama kutusu tasarımı, site içi arama çözümünün web sitesinin estetiğiyle organik bir şekilde bütünleşmesini sağlayarak kullanıcı etkileşimini artırır. Segmentify, sitenizin stiliyle uyumlu bir site içi arama kutusu tasarımı sağlayarak bunu kolaylaştırır, görsel olarak uyumlu ve kullanıcı dostu bir kullanıcı deneyimini teşvik eder.

Farklı Algoritmalara Dayalı Kişiselleştirilmiş Arama Sonuçları

Alakalı arama sonuçları kullanıcı memnuniyeti, dönüşüm ve müşteriyi elde tutma açısından hayati önem taşır. Segmentify kullanıcısı olarak trendlere, popülerliğe, kişiselleştirmeye ve daha fazlasına öncelik vererek web sitelerinin arama deneyimini kontrol panelinde bulunan farklı algoritmaları kullanarak uyarlayabilir ve optimize edebilirsiniz. Sonuç, gelişmiş müşteri etkileşimi ve daha yüksek başarılı işlem olasılığıdır.

Arama Analitikleri Kullanarak Yeniden Hedefleme Kampanyaları

Kullanıcı yolculuğu genellikle arama kutusuyla başlar ancak bu mutlaka bir satışla sonuçlanmayabilir. Aradıkları şeyi tam olarak bulsalar bile, ziyaretçiler satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce zamana ihtiyaç duyabilir.

Segmentify gibi gelişmiş bir pazarlama otomasyonu platformu, site içi öneriler, anlık bildirimler veya e-posta pazarlaması ile yeniden hedefleme kampanyaları için önceki arama analizlerini ve site içi gezinme verilerini kullanmanıza olanak tanır.