Ücretsiz Demo Rezervasyonu Yapın

Büyüme Stratejinizi Keşfedin

Shortly after you submit the form, one of our team will contact you to organise a time for your demo. Thank you!

Written by Segmentify

26 Temmuz 2024

Paylaş

D&R’ın Black Friday Başarısı: Oyunlaştırma ile %73 AOV Artışı

Ziyaretçilerini kitaptan müziğe, filmden elektroniğe, oyundan hobiye kadar geniş bir ürün yelpazesiyle buluşturan marka, pazarda sevilen bir konuma sahip olan D&R, uzun yıllardır en çok tercih edilen kültür ve eğlence adreslerinden biri.

AOV

D&R, Ortalama Sipariş Değerinde %73’lük bir artış elde etti.

Dönüşüm

Dönüşüm Oranı’nda %103’lük bir artış gözlemlendi.

Hedefler

Black Friday, tüm sektörlerde markaların en zorlu sınavlarından biri haline geldi. Geçmişte alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen Black Friday, artık daha uzun ve belirsiz bir döneme yayılıyor.

Perakendeciler ve pazarlamacılar da kampanyalarını Kasım ayının başlarında başlatarak tüketicilerin beklentilerini yükseltti. Bu durum, tüketicilerin Black Friday indirimlerine karşı daha bilinçli ve hazır olmasına neden oldu. Tüketiciler artık bu indirimleri şekillendiren güç haline geldi diyebiliriz.

D&R ise rekabetin ve müşteri beklentilerinin yüksek olduğu bu dönemde farklılaşmak istedi. Bu amaçla, Black Friday 2022 için etkileşimli bir kampanya ile daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefledi.

Kampanya, Kasım ayı boyunca rekabette öne geçerek ziyaretçilere unutulmaz bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçladı. Detaylar için D&R Başarı Hikayesi’ni indir!

Bugün ücretsiz olarak dene

Segmentify G2 Bahar 2024

Segmentify

Müşteri Başarı Hikayeleri